Otkup svih vrsta automobila

Otkup svih vrsta automobila

Koliko je prešao? Koje je godište? Dizelaš, benzinac? Nov, polovan? Pokvaren, havarisan? Mercedes ili Yugo? Automobil sa lizinga? Nevažno. Nebitno je čak da li je vozilo sa domaćim ili stranom registracijom. Sve vrste, marke, stanja i kilometraže dolaze u obzir.

Prodaješ auto i želiš odmah da naplatiš? - Može. 
Hoćeš profesionalnu procenu stanja, a nećeš da se bakćeš oko dosadne papirologije? - Može. 
Tražiš pouzdanog kupca i lak dogovor? - Našao si ga. 

Desetogodišnja tradicija tima iskusnih profesionalaca nudi Vam realna i savremena rešenja i kreiraju najbolje i ponude, po čemu smo odavno unikatni na domaćem tržištu otkupa automobila. 
Najbolja usluga u zemlji, vaše je samo da pozovete, bilo kada, uvek smo dostupni, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, ma gde se u tom trenutku nalazili. Pokrivamo čitavu Srbiju i brzo stižemo pravo do Vas. Požarevac, Bačka Palanka, Smederevo, Temerin, Ub, Novi Sad....

Da li da postavite oglas za prodaju automobila ili da pozovete nas?

Zašto da se zamajavate sa pravljenjem oglasa, pa onda kačenjem istog na razne sajtove na internetu. Posle toga, obično usledi čitava večnost dok se neko smiluje da pozove, da bi se na kraju ispostavilo da potencijalni kupac nije zadovoljan svim uslovima, te konačno odustane od kupovine?! Zapamtite - Vreme je novac, energija je moć. Ne rasipajte te dragocenosti na tako dugotrajne načine, bez izvesne realizacije. Zašto da se umarate i nervirate oko sređivanja vozila pred prodaju? Zbog čega da vi bezveze plaćete servise i majstore kad ćete automobil ionako prodati? Što ne biste imali čistu zaradu kada već postoji takva mogućnost? Mi Vam je nudimo. Da skratite muke, preskoičite prepreke i maksimalno ubrzate proces prodaje, bez uobičajenog odugovlačenja. Ipak, i sa svim tim olakšanjima - ne srljajte! U prodaji je potrebno poverenje. Ne brzajte da pošto poto prodate bilo kome. Kupci su lukavi i oni traže svoj interes. Nemojte se cenjkati i davati vaše vozilo u bescenje. Kolko god da je automobil oštećen, što da ga prodate po nižoj ceni, za budzašto, kad svakako poseduje određenu vrednost? Mi vam i tu nudimo jedinstvenu saradnju u vidu procenjivanja realne vrednosti vašeg automobila i time garantujemo da smo najzahvalniji i najpouzdaniji kupac, ili još bolje poslovni saradnik. Jer, kod nas ste uvek u plusu, pošto možete zaista dosta da uštedite i živaca i vremena i novca. Bez briga i preteranog mozganja, rešite lako taj problem. Bukvalno za par sati, umesto starudije raspolažete novcem. Vozilo može da bude ganjc novo, a može i da bude svo u ogrebotinama. Da ima različite kvarove i mane. Mogu da mu fale gume, razni delovi... Mogu da budu i potpuno uništeni: polomljeni farovi, odvaljen branik, ulubljena limarija... Havarisani prednji i zadnji trap, može i da nedostaje retrovizor, da su propala sedišta... Sve može. Nevažno je. I jesu nam automobili prioritet, ali otkupljujemo i ostala vozila. Uzimamo i motore, kombije, mini - buseve, terence, skutere, džipove....Pa i svaka marka upada u našu interesnu sferu - tražimo i BMV-ove i Dacie i Škode... Yugiće, Renoe, Pežoe... Toyote, Hjundai i Honde. Trabant i Cadilac, Land Rover. Ma apsolutno otkupljujemo sve vrste polovnih automobila, pa i ona vozila koja nisu u voznom stanju. Uz zajednički dogovor oko cene i svojevrsnu saradnju, možemo da odgovorimo na sve vaše nedoumice, pitanja, ali i da damo korisne i svrsishodne savete, kao na primer pri odabiru Vašeg sledećeg vozila.

Otkupljujemo polovne automobile, nove automobile, havarisane automobile i nudimo najbolje uslove u celoj Srbiji

Ako ste iz prestonice, nevažno je da li nas zovete sa Voždovca, iz Zemuna ili sa Karaburme. Novog Beograda ili Čukarice. Mi dolazimo na dogovoreno odredište i naši agenti će pokupiti Vaš automobil. Otkup vršimo i od fizičkih i od pravnih lica, a plaćanje može po dogovoru i u kešu (gotovinski) i uplatom na žiro-račun. Najbolje uslove u Srbiji, garantuje vam gotovo decenijsko iskustvo, pa samim tim i kompetentnost našeg profesionalnog tima i savršeno poznavanje, do tančina tržišta iz ove branše. Stoga su i procene vrednosti vozila kristalno precizne i formiranje cena najtačnije moguće.

Otkupljujemo sve vrste automobila nevezano za godište, marku, pređenu kilometražu i samog proizvođača: Аudi, Peugeot, Fiat, Opel, Ford, Renault, BMW, Volkswagen, Chevrloet, Toyota, Honda, Lada, Hyundai, Mercedes, Yugo, Dacia, Mazda ali i ostala uz višegodišnje iskustvo u otkupu na teritoriju čitave zemlje! Možda ste mislili da je marka vašeg vozila presudna za otkup ali to kod nas nije slučaj jer dajemo šansu svakom automobilu bez izuzetka! Nazovite nas i uverite se sami u kvalitet i brzinu naših usluga prilikom procene i otkupa gotovo svih uz prenos vlasništva i sređivanje papirologije umesto vas!
Ako prodajete vas automobil,nebitnog stanja,otkupljujemo sve vrste automobila. 
Tu smo u svakom trenutku, bilo kada, bilo gde, bez obzira na mesto u kojem se nalazite! Kontaktirajući nas stičete pouzdanog partnera 
koji je spreman da vam iskreno ukaže na trenutno stanje vozila i njegovu realnu cenu na tržištu. Šaljemo našeg stručnjaka na teren koji će izvršiti procenu i isplatiti vas ODMAH!

Uvek smo dostupni na navedene brojeve telefona:

- 061 222 80 22 - 

ili nam POŠALJITE E-MAIL, odnosno ispunite kontak formular na KONTAKT stranici.