Otkup automobila Novi Sad

Otkup automobila Novi Sad

Otkup automobila Novi Sad - Zadovoljan korisnik iz Novog Sada

Zelim da napišem moj lični utisak o prodaji automobila. Kako svi vole da napišu i pohvale nekog ili nešto i ja sam dobio želju da pohvalim jednu kompaniju koja mi se našla u otkupu mog automobila.

Da počnem ispočetka. Došlo je lepo vreme, proleće. Tada se sve nekako uzburka, probudi, pa se i meni javila želja da promenim automobil.

Dvanaest godina stari automobil, marke Reno, sam hteo da prodam i kupim noviji, mlađi. Pošto volim da sve dobro isplaniram, kreću pripreme.

Sastavljam oglas i slikam automobil, postavljam sve na net i čekam.

Prolaze dani, neko se i javi ali ništa posebno, niko da konkretno pita šta i kako ili da se najavi da dođe. Dobro, sledeći korak je autopijaca u Novom Sadu. Opet moram da operem automobil kako bi izgledao uredno, jer je u međuvremenu pala neka prljava kiša. Odlazim na auto pijacu, parkiram se i čekam. Slično kao i na pecanju. Prolaze mahom nakupci, gledaju, obaraju cenu, kude godište, jednom rečju izmišljaju kako bi se ja upecao a ne oni. Prođe dan automobil je još kod mene.

Ne mogu da kažem da nisam pogledao na netu neke od otkupa automobila u Novom Sadu ali sam pomislio da ja mogu sam da prodam moj automobil. Prevario sam se. Došavši kući sa autopijace, kažem ženi, i ove godine ćemo na more sa našim starim automobilom. Nije reagovala ali vidi da meni i nije baš pravo.

Deca su najviše razočarana, radovala su se novom automobilu.

Sutra je novi dan. Ustao sam i dok sam pijuckao prvu jutarnju kaficu, pretražio sam na telefonu, ponovo otkup automobila Novi Sad. Iskoči mi jedna firma koja se bavi otkupom automobila i koja mi je zapala za oko. Pregledam sajt otkupautomobilakule.rs i odlučim da ih pozovem.
Zvoni, mislio sam da je možda rano i da neću imati sreće da ih dobijem ali posle samo dva zvona čujem ljubazan glas koji se predstavi “otkup automobila kule, izvolite kako možemo da Vam pomognemo”.

Dobar dan, rekoh, imam da ponudim za otkup automobila jedan Reno star 12 godina. I tako je sve počelo. Reč po reč, i dogovorili smo se da dođu do mene u toku dana, ali posle 5 časova jer je radni dan i treba ići na posao. Nisam mogao da dočekam pet sati. Dočekao sam ekipu iz otkupa automobila Novi Sad tačno u pet sati. Tačni su. To samo govori o poslovnosti. A ja volim kada neko poštuje dogovoreno vreme. Dajem im jedan plus. Počinje gledanje automobila i postavljanje pitanja o istom.

Prva ponuda koju su rekli za automobil, bila je i više nego sam očekivao od takve kompanije koja se bavi otkupom automobila.
Naravno nisam pristao na prvu, malo sam kao razmišljao. Pružim ruku, pristajem. Ekipa iz otkupa automobila je krenula da sprema papire. Zovem kući da stave kafu i iznesu rakiju.

Treba nazdraviti dobro obavljenom poslu. Zahvaljuju se na ponudi ali uzimalju samo kafu. Naravno, voze, treba odvesti i moj stari, a njihov novi automobil.

Prebrojali smo novac, potpisali papire, pijemo kafu. A samo do pre par dana sam mislio da nikad neću sarađivati sa otkupom automobila.
Otkup automobila Novi Sad me razuverio. Kako se stvari menjaju.

Profesionalizam i ljubaznost na prvom mestu u kompaniji otkup automobila kule. Sedaju u kola, odlaze.
Sada Vam sve ovo pričam jer sam bio skeptičan i nepoverljiv prema firmama koja se bave otkupom automobila.

I naravno ispred zgrade je moj novi ljubimac na 4 točka koji ne bi bio tu da nisam uspeo da tako brzo prodam stari automobil.

Hvala otkupu automobila vozila Novi Sad, vratio mi je veru u poslovnost i osmeh na lice.